Close Cart Box

Вашата кошница е празна!

Информация за доставка

1.      Доставка с куриер до дома/офиса ви – фиксирана цена за пратки:

до 1 кг. – 4.30 лв.

от 1 до 2 кг. – 4.90 лв.

от 2 до 5 кг. – 5.50 лв.

Тези цени важат само за доставка до адрес с куриерска фирма Рапидо за всички населени места обслужвани от нея. Ако желаете доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка ще бъде според тарифата й.

Следете тук за актуализиране на цените за доставка. Графика на обслужване на всички населени места може да видите от ТУК
Доставката се извършва в рамките на 2 работни дни от плащането и изпращането на данните за доставка, като обичайно се извършва още на следващия ден след като е направена, т.е. днес поръчвате(до 16.00ч., по-късно направените остават за следващия работен ден) и утре е при вас. Доставки се правят и в събота на личен (домашен адрес). При тази услуга имате и право на преглед преди заплащането на наложения платеж.

2.    Еконт-офис - пощенска услуга - до 1 кг. – 4,50 лв и за всеки следващ килограм по 0,60 лв. Доставки чрез Еконт се приемат и в събота до 11.00 ч. Приетите до тогава доставки се доставят в понеделник в избрания от вас офис. През останалите дни доставката е на следващия работен ден след приемане на заявката. Услугата позволява преглед преди заплащане на наложения платеж.

3.  Доставка до адрес с Еконт - може да изчислите доставката от тук: http://www.econt.com/tariff-calculator/

4.      Получаване от магазина ни – безплатно . Офисът ни се намира в гр. Варна на бул. Сливница 145 

 

 Необходимите данни за доставка са: имена, адрес и телефон за контакт, който да оставим на куриерите за връзка с вас.


Празнично работно време на куриерски фирми Рапидо и Еконт Експрес:


Рапидо:


06.04.2018г. - Съботно работно време. 

Пратките с експресна услуга, взети на 06.04.2018г., ще бъдат доставени на 10-11.04.2018г.(вторник или сряда) или по график на обслужване(за по-малките населени места)

07.04.2018г. - Почивен ден.

08.04.2018г. - Почивен ден.

09.04.2018г. - Почивен ден.


Еконт Експрес:


На 6 април (петък) всички офиси ще работят със съботното си работно време.  Доставката на пратки в България ще се извършва по следния график:


Пратки, приети на 5 април (четвъртък), ще бъдат доставени на адрес на:

- 6 април (петък) с услуга Приоритет (+ 2,40 лв. към основната услуга)

- 10 април (вторник) без услуга Приоритет


Пратки, приети на 6 април (петък), ще бъдат доставени на 10-11 април (вторник или сряда) или по график на обслужване(за по-малките населени места).